Nicolai Hjerrild

Nicolai Hjerrild Nielsen

Underviser i guitar og sammenspil

Baggrund

Jeg er uddannet Cand.mag. i Musikvidenskab fra Københavns Universitet og har undervist i guitar og sammenspil de sidste 10 år på bl.a. Efterskolen ved Nyborg, Musikstarter og Talent i Egedal Kommune samt ved Musikundervisning.dk.

Jeg har en lang baggrund som udøvende musiker og spiller pt. guitar i upcoming-bandet Haab, men har derudover flere sideløbende projekter.

Undervisningsstil

Det første du kan forvente, som jeg altid starter ud med i min undervisning, er at vi sammen tuner ind på din musikalske stil og dit unikke udtryk. Herigennem finder vi sammen frem til dit niveau og tegner en musikalsk profil af dig, som jeg kan tilrettelægge min undervisning efter. Det skal være sjovt at spille musik, og glæden og magien i musikken skal være drivkraften og det vigtigste incitament til at øve sig og blive bedre.

Mine spidskompetencer inden for guitarundervisning ligger i harmonisk forståelse, kadence-spil, skala-færdigheder, rytmisk forståelse, sologuitar og improvisation. Jeg underviser primært inden for genrerne pop, rock, funk, soul og jazz, men har et bredt genrerepertoire.

Nicolai Hjerrild Nielsen

Nicolai Hjerrild