Julie Kock - ny underviser på Odsherred Musikskole

Her kan du læse interview med Julie, bl.a. om, hvad hun glæder sig til i 2018.

Hvad er din faglige og uddannelsesmæssige baggrund?

Jeg er uddannet cellist og har gået i solistklassen i både Danmark og Schweiz. Derudover har jeg studeret i USA og Italien og været på kurser i Østrig, Sverige, England.

Hvad er dit instrument og hvordan eller hvorfor er du kommet frem til at arbejde med dette?

Jeg har spillet violin og klaver siden jeg var helt lille. Da jeg var 10 så jeg nogen spille cello til en koncert, og det var kærlighed ved første blik.

Hvilke hold underviser du på Odsherred Musikskole?

Jeg underviser solocello og sammen med Finni også strygerorkestret. Lige nu er der mest violiner, fordi celloerne ikke har spillet så længe, men vi håber sådan med tiden at få et stort og sejt strygerorkester!

Har du tidligere undervist, i så fald hvor og hvor længe?

Ja, jeg har undervist i 7 år. Både børn og voksne, og både privat og på musikskole og aftenskole.

Hvad lytter du til?

Pt. lytter jeg mest til Baby Shark på youtube, som er min 2-åriges favorit. Når jeg selv kan vælge, hører jeg alle de ting jeg skal spille med mange forskellige kunstnere, og så holder jeg meget af tango, verdens/folkemusik og jazz, fx. Cæcilie Norby og MØ, som jeg også lige har spillet koncerter med.

Hvilken begivenhed i det kommende skoleår på musikskolen glæder du dig til?

Anderledes uge! Det bliver fantastisk med noget Cubansk salsa midt i februar! Desuden glæder jeg mig meget til mine elever er klar til at spille deres første koncerter, den ene af dem har lige spillet for sin klasse selvom hun kun har spillet cello i 3 måneder, og jeg er så stolt!!